top of page
Et livsforandrende møte

Dette er et personlig vitnesbyrd om Wes Peppers utrolige forvandling fra en innbitt ateist til en etterfølger av Jesus Kristus. Hør Wes sin historie, som en ung og lovende stjerne i amerikansk fotball hadde han penger, popularitet, damer, og alt verden kan tilby. Likevel var han ulykkelig og søkte trøst i alkoholen, livet sank etterhvert til et lavmål og han vurderte selvmord. Men Gud ville det annerledes, dette er en historie om hvordan Gud gjør mirakler for dem som helhjertet søker Ham.

Dette er Doug Batchelor sitt vitnesbyrd om hvordan Gud brakte ham fra et liv i fortvilelse til et personlig forhold til Jesus Kristus. Doug vokste opp i et velstående ikke-kristent hjem og levde et ungdomsliv med kriminalitet, dop og rømninger hjemmefra. Omsider levde han som eneboer i en hule i fjellene i nærheten av Palm Springs, der fant han en Bibel og møtte Jesus for første gang.

Ivor Myers var medlem av en hip hop gruppe som het The Boogiemonsters. De stod på terskelen til å bli stjerner og hadde fått kontrakt med et stort plateselskap. På det tidspunktet ble de introdusert for evangeliet i Jesus Kristus. Etter en øyeåpnende erfaring forlot han og hans bror Sean bransjen og takket nei til et liv i rikdom og berømmelse. Ivor Myers er nå engasjert full tid i tjeneste for Herren.

Norskættede Ron Halvorsen vokste opp i New York på 50-tallet. Oppveksten i ghettoen i Brooklyn var preget av fattigdom, kriminalitet, vold og håpløshet. Ron var medlem av en av de over 200 gjengene i New York som stadig lå i krig med hverandre. Han var full av bitterhet og sinne over å leve i fattigdom og hadde ingen tro på Gud. Men Ron sitt liv skulle ved Guds forsyn endre seg radikalt, gjennom en venn ble han kjent med Jesus og han ble senere i livet en Pastor med hjerte for de som har havnet på samfunnets skyggeside.

Please reload

Vitnesbyrd

Vitnesbyrd

Vitnesbyrd
Søk etter video...
The Richest Caveman - The Doug Bachelor Story

The Richest Caveman - The Doug Bachelor Story

00:00
Spill video
Heritage Series- Ron Halvorsen (From Gangs To God)

Heritage Series- Ron Halvorsen (From Gangs To God)

58:01
Spill video
1908 - The Atheist Who Found God - Wes Peppers

1908 - The Atheist Who Found God - Wes Peppers

57:45
Spill video
bottom of page